Update Corona – 1 feb 2022

Informatie ook via KNBSB en NOC/NSF

Update 1 feb 2022

Inmiddels zijn de maatregelen wederom gewijzigd. Op sportgebied is een belangrijke wijziging dat er niet meer alleen getraind mag worden, maar dat er ook weer wedstrijden gespeeld mogen worden tegen andere verenigingen. Gezien ons wedstrijdseizoen is dat voor ons niet zo spannend, hoewel er misschien ook wel weer initiatieven voor indoor toernooien zullen komen.
Dat we weer gebruik mogen maken van de kantine is natuurlijk wel heel goed nieuws! Waar moeten we de komende tijd rekening mee houden:

  • De kantine mag open zijn tot 22.00 uur. Voor iedereen vanaf 13 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Vaste zitplaatsen en 1,5 meter afstand zijn verplicht.
  • Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen zodra men zich verplaatst. Dat geldt ook in de trainingshal, tenzij je echt aan het sporten bent. Ook moet je een mondkapje op als je gebruik maakt van de toiletten, kleedkamers en kantine.
  • Hou 1,5 meter afstand, behalve als dit tijdens het sporten niet mogelijk is.
  • Voor spelers/speelsters van 18 jaar en ouder is een geldige QR code (corona toegangsbewijs) verplicht bij het sporten.
  • Publiek is toegestaan met een vaste (zit)plek en houdt 1,5 meter afstand.
  • Teambegeleiding zorgt voor de controle van de QR-code met de Corona check app.

Kijk voor een overzicht van alle maatregelen voor de sport op de website van de Rijksoverheid.

Check ook het Corona dossier van de KNBSB