Club van 50

CLUB VAN HONDERD / VIJFTIG / VIJFENTWINTIG

Sinds vele, vele jaren is op de eerste zondag in januari de Nieuwjaarsreceptie van onze club. Bij traditie een geweldig moment om met de zogenaamde “Club van Vijftig”-pet rond te gaan. Bezoekers van de receptie konden dan direct of naderhand 50 euro voor de Club doneren. De opbrengst was voor zaken waarvoor binnen de begroting geen of weinig ruimte was. Zo werd het mogelijk om:

  • Dubbele beglazing aan te brengen in de kantine.
  • De damestoiletten te renoveren.
  • De herentoiletten te renoveren.
  • Duurzame verlichting aan te brengen in de trainingshal, de kleedkamers en bergingen en de kantine.
  • Elektrische verwarming aan te leggen in de hal, kantine en honkbalkleedkamers.
  • Voor 2022 denken we aan het herstel van de voorgevel van de trainingshal, die in dit jaar 25 jaar geleden is gerealiseerd!

In het verleden was de Club van Vijftig al uitgebreid met de mogelijkheid 25 euro te doneren (voor je kinderen of je kleinkinderen of voor jezelf, omdat je dat wel genoeg vond!) En in 2020 startte er één  iemand de Club van Honderd, al snel gevolgd door enkele anderen. Nu is er begin 2022 op 2 januari ook GEEN Nieuwjaarsbijeenkomst en dus willen we graag de Club levend proberen te houden.

In 2020 telden wij een “recordopbrengst” van zo’n 1800 euro, in 2021 was de opbrengst lager, mede door het annuleren van de Nieuwjaarsbijeenkomst: € 1075

Wil je (weer) toetreden tot dit illustere gezelschap dan kun je: 25 of 50 of 100 euro overmaken op IBAN NL28RABO0106427563 t.n.v. HSV Zwijndrecht. We hopen op een goed gevulde clubbeurs! Bij voorbaat hartelijk dank, de Beste Wensen voor 2022, dat we snel weer mogen trainen en spelen, ook met verlichting op de velden!?

Theo Huizer (06 2624 4882)