Lid worden

Lid worden?

Wil je direct lid worden van onze vereniging? Vul dan gelijk het formulier bij de bond in. Of wil je eerst aanvullende informatie en/of een paar trainingen mee doen? Vul dan het informatie formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een e-mail met contact-gegevens en je voorkeur sturen naar: secretaris@hsvzwijndrecht.nl

Als je je aan wilt melden als jeugdlid kan je een mail sturen naar: jeugd@hsvzwijndrecht.nl. Je mag drie keer gratis meetrainen en daarna zal de coach je inschrijving bespreken. Samen met iemand van onze jeugdcommissie vullen ze samen met jou en je ouders het inschrijvingsformulier in.

Informatie over de contributie staat op deze pagina

Jeugd

Jeugd van 5 à 6 tot 8 à 9 jaar start meestal bij de BeeBallers. Een speciaal speltype om de jongsten goed de basis van het spel mee te geven. Tot 12 jaar zijn het pupillen (U12) en van 12-15 jaar komt men in het aspiranten team (U15). Ook meiden kunnen tijdens of na de aspiranten vaak doorstromen naar Softbal. U21 is het oudste jeugdteam, maar ook een brug naar de senioren.

> Informatie aanvragen!
> Direct lid worden!

jeugd-pup-teamfoto-2014
Honkbal

Honkbal

Onze vereniging heeft 3 honkbalteams: Heren 1 speelt in 2022 in de 3e klasse. Het 2e team speelt meer recreatief in de 6e klasse. Vanaf 2022 is ook een juniorenteam (U21) ingeschreven. 

> Informatie aanvragen!
> Direct lid worden!

Softbal

Onze vereniging heeft heren- en dames-softbalteams op verschillende niveaus.
Dames Softbal 1 speelt voor poulewinst in de 3e klasse en Dames Softbal 2 speelt meer recreatief in de 4e klasse. 
Heren Softbal 1 is fanatiek en speelt in de 1e klasse. Heren Softbal 2 speelt wat meer recreatief in de 2e klasse. .

> Informatie aanvragen!
> Direct lid worden!

Softbal basehit