Onze hoofdsponsor

Navimodal Logistics Hoofdsponsor van HSV Zwijndrecht

Met ingang van het seizoen 2024 wordt de in Ridderkerk gevestigde logistieke dienstverlener Navimodal Logistics hoofdsponsor van het Honkbal- en Softbalvereniging Zwijndrecht, inclusief een naamverbinding aan de clubnaam. Wat zijn hiervoor de redenen?

Marc Verkerk, die samen met zijn compagnon Wesley Visser het bedrijf in 2017 gestart is, heeft hiervoor een duidelijke verklaring. “Allereerst de familieband met de vereniging. Mijn ouders zijn al jaren actief binnen de vereniging, zelf heb ik er jarenlang gespeeld (net als mijn zus Angela) en ook gecoacht en ook mijn beide zoons spelen er nu in het eerste team (en ook nog een neef). De vereniging wordt traditioneel degelijk geleid, er worden geen vergoedingen betaald en een grote groep vrijwilligers zorgt voor een hechte sfeer”.

Navimodal Logistics wordt niet zomaar sponsor, maar wordt weloverwogen hoofdsponsor met naamverbinding. Daar moet ook een gedachte achter zitten. Marc Verkerk daarover: “Ons bedrijf heeft zich in de afgelopen 6 jaar succesvol ontwikkeld. Daardoor hebben we de mogelijkheden gekregen om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sport en in het bijzonder mijn club. Maar dat doen we ook om onze bedrijfsnaam in de Drechtsteden en in Rotterdam wat meer in de publiciteit te brengen, want wij zijn natuurlijk niet de enige logistieke dienstverlener in dit gebied! Wat ook meespeelt is dat wij inmiddels ook aardig wat klanten hebben in Noord- en Zuid-Amerika en in Azië. In die gebieden is honkbal vaak de hoofdsport. Richting onze klanten in die werelddelen kunnen we ons onderscheiden als een bedrijf dat in Nederland nauw betrokken is bij hun sporten.”

Als gevolg van het hoofdsponsorschap met naamverbinding zullen vanaf 2024 alle teams van HSV Zwijndrecht formeel onder de naam Navimodal Logistics Zwijndrecht gaan uitkomen. Zwijndrecht wordt daarmee samen met veelvoudig Nederlands kampioen Curacao Neptunus de enige club met naamsverbinding in het Nederlandse honkbal. Het eerste honkbalteam zal ook gaan spelen in de kleuren van het bedrijf (licht- en donkerblauw). Daarnaast zal ook het veldencomplex voorzien worden van de nodige reclame-uitingen en zullen een aantal evenementen van de vereniging de naam van de sponsor gaan dragen.

Navimodal Logistics concentreert zich als logistieke dienstverlener op het transport van zowel vloeibare lading en vaste lading (veelal in containers) in de gehele logistieke keten (supply chain). Als specialiteit heeft men het combineren van de diverse vervoersmodaliteiten (zeevaart, spoorvervoer, wegvervoer en binnenvaart) inclusief het verzorgen van de douanefaciliteiten. HSV Zwijndrecht is een vereniging met bijna 200 leden, die met 12 senioren en jeugdteams in de diverse competities uitkomt. In de loop der jaren hebben 7 leden uiteindelijk het Nederlands team bereikt en momenteel maken 4 oorspronkelijke jeugdleden deel uit van nationale jeugdselecties.

Kijk op de site: https://www.navimodallogistics.eu/