Minikamp 2023

Minikamp U12 oktober 2023

Afgelopen weekend is het mini kamp voor de pupillen en beeballers gehouden en we kunnen terugkijken op een leuk, sportief en gezellig kamp! Een beetje anders dan anders, maar niet minder leuk. Op zaterdag zijn we gestart met individuele challenges die allemaal in het teken stonden van honkbal. Alle scores zijn bij gehouden en is er gekeken wie de beste 3 waren: van de beeballers en van de pupillen. Na deze intensieve challenges was het nog niet klaar: alle kinderen werden in 4 teams verdeeld en moesten er team challenges worden gespeeld. Line ball, field estafette, voetbaltoernooi en papier-steen-schaar challenge. Per challenge kon een team punten verdienen en deze werden dan weer meegenomen naar de volgende dag.

Na deze sportieve middag konden de kinderen genieten van een lekker bbq en even ontspannen.

Het avondprogramma was al zeer geslaagd met glow in de dark verstoppertje. Hoe spannend is het om met je zaklamp en glow in the dark bandjes over het pikke donkere honkbalveld te rennen! Een potje weerwolven en een quiz brachten weer wat rust in de tent. Langzaam zochten de kinderen hun slaapplek in de hal op als ze dat wilden om de volgende ochtend weer vroeg aan de bak te moeten. Toernooi! De 4 teams streden in korte wedstrijden tegen elkaar om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Het aantal punten dat hierin werd verdiend werd weer opgeteld bij de uitslag van de teamchallenges.
Na genoten te hebben van heerlijke cupcakes en pannenkoeken, die door een papa en mama’s gemaakt zijn, kwam het moment waar ze allemaal op gewacht hadden: de prijsuitreiking. Wie had er een beker gewonnen?

Voor de beeballers is de derde plaats behaald door Omar, tweede plaats door Abel en eerste plaats door Evan. Voor de pupillen waren dat Ralph derde plaats, Maes tweede plaats en Robin eerste plaats.

De Scorpions wonnen de eerste prijs met de teamchallenges en de Pink Panthers de tweede prijs. Black Mamba’s de derde prijs en de Hornets de vierde.

Daarna was het tijd ok baar huis te gaan en om bij te komen van dit sportieve kamp!